ponedeljek, 23. julij 2012

Back to paradise

Po dolgih treh letih sva spet tu ... v krajih, v katere sva se zaljubila - tajski otoki.
Vceraj sva po pristanku v Bangkoku pogledala, kje na jugu je najlepse vreme. Dalec najlepsa napoved je bila za Koh Samui, danes zjutraj sva ze cofotala. :)
Vceraj sva tudi za super ceno prisla iz letalisca do glavne avtobusne postaje (iz enega konca mesta do drugega - prb. 50 km razdalje) - letalisce ima nov vlak do mesta za 45 bahtov na osebo. Izstopila sva na zadnji postaji in, kot nama je delavka narocila, tam poiskala avtobusno postajo, kjer stoji bus 542. Ko pripelje sva se uspela sporazumet, da pelje na glavno avtobusno postajo - torej tja, kamor sva hotela. Na osebo je ta bus stal le 10 bahtov. Torej sva za celotno pot porabila 110 bahtov (ok 2,75 evra). Za primerjavo - taxi bi stal okoli 600 bahtov.
Na avtobusni sva nato kupla vozovnice in karte za trajekt, sla na internet in poiskala hotel po najinem okusu. Danes tu ze cel dan uzivava, pocivava, plavava v bazenu in se namakava v toplem morju. Tokrat se poslavljava s svezo sliko (ja, tukaj imajo boljsi internet in celo racunalnike s citalci kartic) - morski pozdrav domov!

1 komentar:

  1. mali nekam shujšani si... :) kdaj te prideta? kaj kartica še mi dela?

    OdgovoriIzbriši